2020 Hakimlik ve Tüm Kurum Sınavları İçin Türk Ceza Hukuku Genel Hükümler

%
10
İNDİRİM
9786257890267
%
10
İndirim
220.00 TL
198.00 TL
Temin süresi 2-4 iş günüdür.
Ödeme Bilgisi

Kredi kartı peşin yada taksitli, banka havalesi ve kapıda nakit ödeme ile satın alabilirsiniz.

Kargo Bilgisi

2020 Hakimlik ve Tüm Kurum Sınavları İçin Türk Ceza Hukuku Genel Hükümler

Elinizdeki kitap akademik bir çalışma olmayıp yalnızca Hâkimlik ve diğer merkezi sınavlara girecek öğrencilere yönelik olarak hazırlanmıştır. Bu amaçla da geçmiş yılların özellikle de son birkaç yılın çıkmış soruları dikkatle incelenmiştir. Bu incelemeden çıkan sonuç şudur ki sınav sorularında 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu (TCK)’ya sıkı sıkıya bağlı kalınmakta, doğrudan bilgi soruları sorulduğu gibi öğrencinin soyut bilgiyi somut olaya uygulama kabiliyetini ölçen pratik sorular da sorulmaktadır.

Bu çerçevede kitap sekiz bölümden oluşmakta, her bir bölümde de konu anlatımı ve çalışma soruları yer almaktadır.

Konu anlatımında, TCK’da yer alan kurumlar sistematik ve örnekler vererek açıklanmaya çalışılmış, konunun özünü ifade eden anahtar kelime ya da kelime grupları koyu renkli kalemle belirtilmiştir.

Soru kısmı ise kendi içinde çalışma soruları ve test olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Çalışma soruları ilgili bölümle ilgili geçmiş yıllarda sorulan soruların benzerlerinden oluşmaktadır. Bu sorular ile öğrencinin sınav soruların aşina olması amaçlanmaktadır.

Testler ise ilgili bölümle ilgili özellikle son birkaç yılda sorulan sorular esas alınarak hazırlanmış sorulardan oluşmaktadır. Testin sonunda ayrıca çözümler de verilerek öğrencinin bilgi tekrarı yapması amaçlanmıştır.

Yazar:
Sayfa:
200 Sayfa
Kağıt:
1. Hamur Kağıt
Boyut:
16.00x24.00 cm
Basım Yılı:
Temmuz 2020
Barkod:
9786257890267