Bu kitaptaki yazıların önemli bir kısmı din-siyaset ilişkisine dairdir. İslam tarihi boyunca Kur’an, Hadis gibi temel dini metinler, semboller ve değerlerin sayısız siyasi projeler ve kirli emeller uğruna binbir çeşit istismara maruz bırakıldığı inkar edilemez bir gerçektir. Sıffin vakasında Muaviye ordusunun mızrakların uçlarına taktıkları Mushaf sayfaları bu istismar geleneğinin ilk ve en çarpıcı örneklerinden biridir. Sıffin savaşının akabinde vuku bulan tahkimname hadisesinde Harici grupların doğrudan doğruya Kur’an’ı referans göstermeleri ve En’am 6/57, Yusuf 12/40. ayetlerdeki “ini’l-hu¨kmu¨ illa lillah” (Hu¨ku¨m ancak Allah’a aittir) ifadesinden hareketle “la hu¨kme illa lillah” (Allah’a ait hu¨ku¨mden başka bir hu¨ku¨m söz konusu değildir) şeklinde bir slogan u¨retmeleri de Kur’an’ın yorumsal du¨zeydeki ilk istismarı olarak değerlendirilebilir.
Hiç mesaj bulunmadı
Taksit sayısı | Taksit Tutarı | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 36.00 TL | 36.00 TL |
50.00 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
|
Taksit sayısı | Taksit Tutarı | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 36.00 TL | 36.00 TL |
100 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
|
Taksit sayısı | Taksit Tutarı | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 36.00 TL | 36.00 TL |
2 Taksit | 36.00 TL | 36.00 TL |
TEK ÇEKİM VE TAKSİTLİ HARCAMALARDA |
Taksit sayısı | Taksit Tutarı | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 36.00 TL | 36.00 TL |
200 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
| ||
200TL VE ÜZERİ TAKSİTLİ |
Taksit sayısı | Taksit Tutarı | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 36.00 TL | 36.00 TL |
2 Taksit | 18.00 TL | 36.00 TL |
3 Taksit | 12.48 TL | 37.44 TL |
200TL VE ÜZERİ TAKSİTLİ ALIŞVERİŞLERDE |
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 36.00 TL |
Havale / Eft | 36.00 TL |
Posta Çeki | 36.00 TL |
Kapıda Ödeme | 44.00 TL |
Kapıda ödemeli siparişlerde +8,00TL kapıda ödeme hizmet bedeli ilave edilir. |
Kampanyalı taksitler koyu renk ile gösterilmektedir.
Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 10 TL ve üzerinde olmalıdır.
Paraf, World ve Maximum'a kredi kartlarına özel vade farksız 2 Taksit İmkanı.
Bonus Kredi Kartları: Garanti Bankası, TEB, ŞekerBank, ING Bank, Türkiye Finans Katılım Bankası, Burgan Bank, A Bank, Fibabanka ve Bonus Logolu Kredi Kartları.
Maximum Kredi Kartları: Maximum Kart, Maximum Logolu Ziraat Bankası Kredi Kartları.
Paraf Kredi Kartları: Paraf Logolu Halk Bankası Kredi Kartları.
Worldcard Kredi Kartları: TEB, AnadoluBank ve VakıfBank Kredi Kartlarıda WorldCard özelliklerine sahiptir.
Ürün İade işlemlerinizi aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz:
Ürünün adresinize teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde Müşteri Hizmetlerine başvuruda bulunarak iade sürecinizi başlatabilirsiniz.
Ürünü iade etmek için, orijinal kutusuyla ve faturasıyla birlikte anlaşmalı olduğumuz kargo firması ile göndermelisiniz.
İadenizin kabul edilmesi için, ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir.
Daha detaylı bilgi için İade ve Değişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.