Fertler Ölür Millet Yaşar - Aytekin Çınar - Cinius Yayınları

%
33
İNDİRİM
9786257557283
%
33
İndirim
170.00 TL
113.90 TL
Temin süresi 2-4 iş günüdür.
Ödeme Bilgisi

Kredi kartı peşin yada taksitli, banka havalesi ve kapıda nakit ödeme ile satın alabilirsiniz.

Kargo Bilgisi

Fertler Ölür Millet Yaşar - Aytekin Çınar - Cinius Yayınları

Saygıdeğer Efendiler, sizi günlerce işgal eden uzun ve teferruatlı nutkum, nihayet geçmişe karışmış bir devrin hikâyesidir. Bunda milletim için ve gelecekteki evlâtlarımız için dikkat ve uyanıklık sağlayabilecek bazı noktaları belirtebilmiş isem kendimi bahtiyar sayacağım.

Efendiler, bu nutkumla, millî varlığı sona ermiş sayılan büyük bir milletin, istiklâlini nasıl kazandığını, ilim ve tekniğin en son esaslarına dayanan millî ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğunu anlatmaya çalıştım.

Bugün ulaştığımız sonuç, asırlardan beri çekilen millî felâketlerin yarattığı uyanıklığın eseri ve bu aziz vatanın her köşesini sulayan kanların bedelidir. Bu sonucu, Türk gençliğine emanet ediyorum.

Ey Türk gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Sayfa:
100 Sayfa
Kağıt:
2. Hamur
Boyut:
13.00x19.50 cm
Basım Yılı:
Temmuz 2021
Barkod:
9786257557283
Cinius Yayınları
Portakal Çiçekleri - Ayber Hastürk - Cinius Yayınları
%35
SON 1 ADET
140.00 TL
91.00 TL
İşsiz Güçsüz Aşk - Nesil Güzel - Cinius Yayınları
%33
SON 2 ADET
250.00 TL
167.50 TL
Aydının Kaderi - Yusuf Şahin - Cinius Yayınları
%33
SON 2 ADET
320.00 TL
214.40 TL
Çulsuz - Özgür Yılmaz - Cinius Yayınları
%33
SON 2 ADET
220.00 TL
147.40 TL
Aksülamel - Ali Ercan Kılıç - Cinius Yayınları
%33
SON 2 ADET
420.00 TL
281.40 TL
Kentsel Dönüşüm Oyunları - Nuri Öztürk - Cinius Yayınları
%33
SON 2 ADET
310.00 TL
207.70 TL
Majeste - Halit Boztepe - Cinius Yayınları
%33
SON 2 ADET
250.00 TL
167.50 TL
Kadın - Nalan Kamalı Babacan - Cinius Yayınları
%33
SON 2 ADET
140.00 TL
93.80 TL
Dikkatinizi Çekiyorum - Sedat Dörtkardeş - Cinius Yayınları
%33
SON 2 ADET
90.00 TL
60.30 TL
Güneşin Dili - Hani Astolin - Cinius Yayınları
%33
SON 1 ADET
390.00 TL
261.30 TL