ÖABT Okul Öncesi Öğretmenliği Alan Sınavı - Arzu Seçgin - Pelikan Tıp Teknik Yayıncılık

%
15
İNDİRİM
9786257602143
%
15
İndirim
85.00 TL
72.25 TL
Temin süresi 2-4 iş günüdür.
Ödeme Bilgisi

Kredi kartı peşin yada taksitli, banka havalesi ve kapıda nakit ödeme ile satın alabilirsiniz.

Kargo Bilgisi

ÖABT Okul Öncesi Öğretmenliği Alan Sınavı - Arzu Seçgin - Pelikan Tıp Teknik Yayıncılık

Sevgili okul öncesi öğretmeni arkadaşlarım;
ÖSYM tarafından yapılan okul öncesi öğretmenliği alan sınavında bulunan alan bilgisi derslerinden biri olan Çocuk Ruh Sağlığı dersi, soru sayısı bakımından %8’lik dilimine sahiptir. Son yapılan alan sınavında özellikle DSM-V kriterlerine göre soruların karşımıza çıkması daha ayrıntı çalışma gerektiren bir ders olduğunu göstermiştir.
Modül kitabımız tamamen ayrıntılı ve kapsamlı çözümlerinde yer aldığı sorulardan oluşmaktadır. Bu kapsamda içinde bulunan sorular zorlayıcı ve ayrıntıdır. Önce konulara hakim olup devamında pekiştirmek amaçlı çözülmesi gereken bir kitap olduğunu unutmayınız.
İçerisindeki soruların akademik kaynaklardan alıntı yapılarak hazırlandığını belirtmek isterim. Bu açıdan takıldığınız ya da yanlış yaptığınız soruların çözümlerini dikkatlice okumanızı öneririm.
Hem gündelik hayatımızda hem de çalışma hayatımızda çocuklar her birimizin en değerlileridir. Ailelerin sizlere emanet ettiği ve her türlü sorumluluğun üzerinizde olduğu bir grup ile çalışmanız ekstra görevler almanıza sebep olmaktadır. Çünkü, çocukların gelişimsel sürecindeki en önemli dönem erken çocukluk dönemidir. Bu dönemde oluşabilecek herhangi bir yetersizlik yada bozukluk çocuğumuzun tüm yaşamını etkileyecektir. Bu sebeple iyi bir gözlemci olmanız da, kendi öğrencilerinizi iyi tanımanızda çok önemlidir. Bu sebeple kitap içindeki bozukluk türleri konusundaki bilgilerinizi gündelik yaşam becerilerinizde de kullanabileceksinizdir.
Kitabın hazırlanmasında sevgili arkadaşım ve Pelikan Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Gamze Çelik’e ve her zaman her konuda beni destekleyen sevgili eşim Enver Seçgine çok teşekkür ederim.

Uzman Psikolojik Danışman

Arzu Seçgin

Yazar:
Sayfa:
72 Sayfa
Kağıt:
1. Hamur Kağıt
Boyut:
19.00x7.00 cm
Basım Yılı:
Eylül 2021
Barkod:
9786257602143